Welkom

JUN-AIR is sinds het op de markt brengen van zijn eerste compressor een toonaangevend leverancier van geluidloze luchtcompressoren die wereldwijd worden gebruikt in laboratoria en tandtechnieklaboratoria en die hun toepassing vinden in de medische, dranken-, grafische en industriële wereld. Onze productlijn omvat een volledig assortiment compressoren en kasten, zowel in standaarduitvoering als op maat. Omdat JUN-AIR continu werkt aan de ontwikkeling van producten en productiemogelijkheden houden we onze goede naam op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid onder meer dan een half miljoen tevreden klanten in stand.

Info over Jun-Air-producten:

Geluidloos pneumatisch: De oliegesmeerde compressor van JUN-AIR is de ‘oorspronkelijke’ geluidloze compressor, met een geluidsniveau van minder dan 45 dB(A). Hij vormt wereldwijd de reddingslijn voor tandheelkundige operaties.

Geluidloos & schone lucht: Onze serie olievrije compressoren is ideaal voor toepassingen waar de mate van lawaai en de levensduur doorslaggevend zijn.

Toebehoren: JUN-AIR biedt een scala aan apart verkrijgbare onderdelen en reserveonderdelen die zijn ontworpen met het oog op optimale werking en een lange levensduur van het systeem.